beton-cire

Beton-Ciré

Het prachtige Beton-Ciré wordt ook wel betonstuc of cementstuc genoemd. De letterlijke vertaling is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtig stuc. Het is een uniek samengesteld product, welke geschikt is voor elke ruimte of object.

Vanwege zijn waterdichte eigenschap wordt het veel in badkamers en keukens toegepast. Een strakke, stoere uitstraling creëert u door dit op wanden en/of vloer toe te passen. Ook is het mogelijk (uw bestaande) keuken- of werkbladen, wastafels, badkuipen een vernieuwende, robuuste betonlook te geven. Onze Beton-Ciré maken we zelfs op tafels, trappen, openhaarden of schuifdeuren in uw huis.

Beton-Ciré heeft zich al jaren bewezen als een zeer sterke, hoogwaardige, watervaste stuc. Het is hygiënisch en naadloos en in vele kleuren leverbaar. De verschillende mogelijkheden van Beton-Ciré vindt u in het menu onder "Beton-Ciré"

Voor meer informatie ga naar contact.

Houdt u van de strakke, stoere uitstraling van beton dan bent u hier op het juiste adres. Met 24 jaar ervaring in de betonbranche weten we precies welke producten het beste geschikt zijn om te gebruiken. Wilt u graag met ons in contact komen dat kan via info@betonvannu.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Beton van Nu

06 - 214 667 09
info@betonvannu.nl

Kantooradres
Erasmuslaan 70
1185 BJ Amstelveen
Kvk: 65110544

Website laten maken? SiteToGo.nl