Beton-Ciré wastafel

Beton-Ciré badkamer

Beton-Ciré voor uw badkamer is een moderne variant van het eeuwenoude beton. We creëren een badkamer die rust en luxe uitstraalt.

Met deze betonstuc geven we een nieuwe of bestaande wastafel, bad ombouw of een ander badkamermeubel een strakke betonlook. Wanden en/of vloer met Beton-Ciré zijn naadloos en strak. Maar alleen een douchewand kan bijvoorbeeld ook. U kunt dus zelf kiezen in hoe verre u de betonlook wil doorvoeren. Het is zowel in bestaande als nieuwe badkamers toepasbaar.

Onze unieke coating zorgt ervoor dat al het materiaal waterdicht en oersterk is. Het is een alkalische wandafwerking. Daardoor hechten schimmels en bacteriën zich niet aan het product. Hierdoor is het hygiënisch en is Beton-Ciré een zeer geschikt product voor uw badkamer. Ook voor uw badkamer hebben we een scala aan kleuren! Wilt u liever een massief betonnen wastafel, badombouw of badmeubel? Ga dan naar betonmeubels

Wilt u liever een massief betonnen wastafel, badombouw of badmeubel? Ga dan naar betonmeubels.

Voor meer informatie ga naar contact.

Houdt u van de strakke, stoere uitstraling van beton dan bent u hier op het juiste adres. Met 24 jaar ervaring in de betonbranche weten we precies welke producten het beste geschikt zijn om te gebruiken. Wilt u graag met ons in contact komen dat kan via info@betonvannu.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Beton van Nu

06 - 214 667 09
info@betonvannu.nl

Kantooradres
Erasmuslaan 70
1185 BJ Amstelveen
Kvk: 65110544

Website laten maken? SiteToGo.nl