Beton van Nu, voor een moderne, industriële inrichting

Houdt u van de strakke, stoere uitstraling van beton dan bent u hier op het juiste adres. Wij maken vloeren, wanden, badkamers, keukens en meubels van het beste beton of van de hoogste kwaliteit betonlook producten. Met 24 jaar ervaring in de betonbranche weten we precies welke producten het beste geschikt zijn om te gebruiken.

Gietvloer

Gietvloeren

Er zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest op het gebied van gietvloeren. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij voor u alle typen gietvloeren uitgebreid vergeleken.


Meer gietvloeren

Beton-Ciré

Het prachtige Beton-Ciré wordt ook wel betonstuc of cementstuc genoemd. De letterlijke vertaling is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtig stuc. Het is een uniek samengesteld product.


Meer beton-ciré

Beton meubel

Meubels van beton

Meubels zijn natuurlijk het aller stoerst als ze van echt massief beton zijn. Wij maken die voor u precies op maat! Het zal u verbazen dat we beton in allerlei kleuren kunnen maken. Dus u hoeft zich niet te beperken tot de grijze betonkleur. 


Meer meubels

Website laten maken? SiteToGo.nl